Лидерът на Стефан Янен посочи, че партията му е

...
Лидерът на  Стефан Янен посочи, че партията му е
Коментари Харесай

Стефан Янев не изключи преговори с Възраждане

Лидерът на " " Стефан Янен уточни, че партията му е подготвена да беседва с всички парламентарно показани партии, съобщи БНР.

Събеседникът на медията не изключи и " ".

" Това е партия, показана в българския парламент. Партиите в него би трябвало да търсят опция за взаимоотношение. Българските жители желаят предсказуемост. Въпреки идеологическите си разлики, колкото и да са огромни, би трябвало да работим за всички български жители ", добави той.

" Бихме подкрепили опция за сформиране на държавно управление при ясни правила и написани цели ", уточни водачът на " "

" Трябва да има предсказуемост какво следва в стопански и политически проект. Не  е задоволително през медиите да се дават откъслечни цели и хрумвания. Трябва да се седне на масата и се приказва за конкретика. Тя идва, когато едно евентуално съдружно съглашение е придобило най-общ темперамент. Тогава може да кажем дали го поддържаме или не. Говоренето през медиите основава чувство, че този разговор не е сериозен ", сподели още Янев.

" Започвайки диалог за евентуална коалиция с личностите, които биха могли да вземат участие в държавното управление, води до взривяване на разговора. Всеки ще каже, че предлага по-добрата персона. Разговорите би трябвало да бъдат за цели. Чак по-късно може да се приказва за състав, конструкция и персони. Отговорностите би трябвало да бъдат скрепени с съдружно съглашение, посочващо ясни разпоредбите и способи за взимане на решения. Една коалиция значи стихотворец ангажимент ", добави Янев.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР