Лидерът на Спаси София и общински съветник Борис Бонев май

...
Лидерът на Спаси София и общински съветник Борис Бонев май
Коментари Харесай

Само времето ще покаже: Борис Бонес се отказва от председателството на СОС?

Лидерът на " Спаси София " и общински консултант Борис Бонев май е подготвен да се отдръпна от борбата за председателското място в Столичния общински съвет.

" Нямаме даже повдигнат претендент ", разяснява през днешния ден той пред публицисти, след края на четвъртата среща на съветниците в границите на първото съвещание на СОС. На въпрос кой ще е претендентът за началник на общинския съвет от ПП-ДБ-СС той не отговори и приключи изказването си пред медиите.

При третия епизод от сагата за избор на ръководител на съвета Бонев направи крачка обратно.

" Положихме големи старания да формираме болшинство към политики и цели. На тях в никакъв случай не е ставало дума за търговия с постове и позиции. Имахме доста повече общи неща, в сравнение с разграничителни линии. Защо тънките политически сметки станаха водещи и за какво отстрелването на политическия конкурент стана по-важно? Даваме си ясна сметка, че в случай че потретим избора - надали ще забележим различен резултат, и взехме решение през днешния ден да не издигаме претендент. Така даваме опция на всички вас - 38 общински съветници, да изберете ръководител ", сподели тогава Бонев и изясни, че по този начин демонстрира, че групата им в СОС и той самият не са повода за блокадата на съвета.

Дали Бонев остава в играта за шефското място ще стане ясно до дни.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР