Лидерът на социалистите в Пловдив Георги Гергов, който неотдавна бе

...
Лидерът на социалистите в Пловдив Георги Гергов, който неотдавна бе
Коментари Харесай

Георги Гергов: Колкото по-бързо си тръгне Нинова, толкова по-добре

Лидерът на социалистите в Пловдив Георги Гергов, който наскоро бе заставен да се откаже от мястото си в управлението на Българска социалистическа партия разкритикува Корнелия Нинова. По думите му той не води война с Корнелия Нинова, само че има вяра, че колкото по-бързо тя си тръгне, толкоз по-добре за партията.

Гергов има вяра, че водачът на Българска социалистическа партия слага партията в обстановката, при която доста хора са забутани в ъгъла.

"БСП е виновна 120-годишна партия. И за старите кучета, и за милионерите има място в Българска социалистическа партия. Но за тези, които си заплащат налозите. Аз не взимам чанти с парички под масата, аз излизам с лицето си ", съобщи той.

По думите му има задоволително хора, които нямат работа в партията и от дълго време са завършили с дейностите и позициите си. „ Не е моя работа да приказвам с имена. Рано или късно това ще се почисти “, посочи Георги Гергов.

Гергов добави, че ще взе участие в идната борба за ръководител на Българска социалистическа партия. Той показа, че не би би най-подходящ за поста, само че ще се кандидатира, с цел да бъдат всички равни в партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР