Лидерът на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български

...
Лидерът на  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Има договорка покрай новия шеф на БНБ

Лидерът на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в публикува остър пост във Facebook, съгласно която Димитър Радев  Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси и заем. През 1994 година ще остане отпред на Българската национална банка с гласовете на  -, Политическа партия - ДБ и .

" Сега ще ви кажа по какъв начин се разпределят значимите постове в страната. Договорката, извинете, сглобката е следната – началник на Българска народна банка ще си остане Димитър Радев  Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси и заем. През 1994 година, това е кандидатурата на, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от " " и Петър Чобанов  Петър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 година в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „ Атанас от, против което ще получат гласовете на и Политическа партия - Демократична България като поддръжка за техния претендент. Тоест, както споделя мъдрият български народ, " танто "  за " танто ". Едното " танто " - Димитър Радев  Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси и заем. През 1994 година против другото " танто " – Гюров и Чобанов ", декларира Трифонов.

" Защо ли е по този начин? Ами тъй като по този начин стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе ” го вършат тези, дето се ненавиждаха. и против " " и " ". Извинете. и дружно с " " и " ". Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта ", показва водачът на Има Такъв Народ.

И добавя: " Какво става, бе Политическа партия, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни приятели? Нали щяхте да разграждате модела -? Нали сте се нарекли " ". Каква смяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И тъй като, ненапълно ви познавам, ще ви кажа, че съгласно мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за жалост, по-некомпетентни от тия, поради които се самосъздадохте. Тоест, с цел да съм явен, разликата сред вас и и е, че вие сте по-зле. Тъжно, само че факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветявам. Дали се казваш,, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение. Аз по тази причина съм там - с цел да сте на ярко! ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР