Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун заведе дъщеря си на

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун заведе дъщеря си на
Коментари Харесай

Подготвя ли Ким Чен-ун дъщеря си за наследник? Джу Ае в центъра на пищен военен банкет - Свят

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун заведе щерка си на обилен прием във военна казарма. Това е последният знак, че момичето може би се приготвя за негов възможен правоприемник, съобщи Си Ен Ен. 

Смята се, че Джу Ае е на към 9 години е и второ дете на севернокорейския деспот. Ае е била с майка си Ри Сол Джу и татко си при визитата в казармата и последвалия прием по случай 75-годишнината от основаването на Корейската национална войска, оповестяват държавните медии в страната. 

В сряда вечерта момичето се появи още веднъж, този път наблюдавайки дружно с Ким Чен-ун ревю на междуконтинентални балистични ракети на площад " Ким Ир Сен " в Пхенян по време на боен церемониал. Снимки демонстрираха по какъв начин двамата вървят ръка за ръка, до момента в който инспектират солидната ракета, а държавните медии я нарекоха " обичаната " щерка на Ким.

В отчет на Корейската централна осведомителна организация се разказва, че да видиш Ким и " уважаваната му " щерка на банкета във вторник вечерта е " сбъдната фантазия за присъстващите военни чиновници ". Снимки, оповестени от държавния вестник " Родонг синмун ", демонстрират по какъв начин момичето върви до Ким и майка си, когато те влизат в залата, а военните офицери ги приветстват.



По време на тържеството момичето е седнало в центъра на маса сред Ким и майка си.

Си Ен Ен отбелязва, че наличието на момичето на такова значимо събитие е явен сигнал. С показното включване на брачната половинка и щерка си Ким желае наблюдаващите в страната и чужбина да възприемат фамилната му династия и севернокорейската войска като необратимо свързани. 

Според експерти е ясно, че Ким е направил избор на собствен правоприемник, потвърждавайки спекулациите.

Управлението на династия Ким в Северна Корея датира от 1948 година, когато Ким Ир Сен идва на власт след Втората международна война. Когато умира през 1994 година, синът му Ким Чен Ир поема ръководството на страната. Ким Чен-ун идва на власт през декември 2011 година след гибелта на татко си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР