Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун започна да се

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун започна да се ...

Какво се случва? Ким Чен Ун тръгна по официални събития с бившата си любовница.

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун започна да се появява пред публика с бившата си приятелка – 43-годишната поп звезда Хен Сон Вол, пише The Times.

По данни на изданието, жената е засичана в компанията му по време на официални пътувания и на голям военен парад този месец.Журналистите смятат, че Хен Сон Вол е поела част от задълженията, които е изпълнявала по-малката сестра на севернокорейския лидер Ким Йо Чен.

Интересното е, че и съпругата на Ким Чен Ун също от дълго време не се е появявала в публичното пространство. За последно тя е видяна на 5 януари тази година, когато придружаваще съпруга си в театър в Пхенян.

Има три основни "слуха", които циркулират във връзка с мистериозното й изчезване. Първият е, че Ри Сол Джу страда от някакъв здравословен проблем. Някои вярват, че тя се грижи за лелята на Ким, Ким Кхьон-хи, видяна на събитието на Лунната Нова година през януари. Твърди се, че по-малката сестра на Ким Чен Ир далеч не е в добро здраве.

Има и спекулации, че Ри се фокусира върху образованието на дъщерята на двойката, за която се твърди, че е родена през 2013 г. Тя би трябвало да е достатъчно голяма, за да е в начално училище.

Друга теория, която се разпространява в Южна Корея, е, че изчезването на Ри се дължи на пандемията от коронавирус.
 
 

Източник: blitz.bg