Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун започна да се

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун започна да се
Коментари Харесай

Какво се случва? Ким Чен Ун тръгна по официални събития с бившата си любовница

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун стартира да се появява пред аудитория с някогашната си другарка – 43-годишната поп звезда Хен Сон Вол, написа The Times.

По данни на изданието, дамата е засичана в компанията му по време на публични пътувания и на огромен боен церемониал този месец.



Журналистите считат, че Хен Сон Вол е поела част от отговорностите, които е изпълнявала по-малката сестра на севернокорейския водач Ким Йо Чен.

Интересното е, че и брачната половинка на Ким Чен Ун също отдавна не се е появявала в общественото пространство. За последно тя е забелязана на 5 януари тази година, когато придружаваще брачна половинка си в спектакъл в Пхенян.

Има три съществени "слуха ", които циркулират по отношение на мистериозното й изгубване. Първият е, че Ри Сол Джу страда от някакъв здравословен проблем. Някои имат вяра, че тя се грижи за лелята на Ким, Ким Кхьон-хи, забелязана на събитието на Лунната Нова година през януари. Твърди се, че по-малката сестра на Ким Чен Ир надалеч не е в положително здраве.

Има и спекулации, че Ри се концентрира върху образованието на дъщерята на двойката, за която се твърди, че е родена през 2013 година Тя би трябвало да е задоволително огромна, с цел да е в начално учебно заведение.

Друга доктрина, която се популяризира в Южна Корея, е, че изгубването на Ри се дължи на пандемията от ковид.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР