Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун с рядка проява на

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун с рядка проява на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун отново шокира света с това, което направи

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун с рядка демонстрация на страст. Той се разплака по време на речта си в чест на 75-тата годишнина от основаването на Работническата партия, заяви Българска национална телевизия. „ Нашите хора ми се довериха, само че аз не съм успявал да оправдая това “, сподели той и добави: „ Наистина скърбя за това. “

Обичайно строгият Ким смъкна очилата си и избърса сълзите си преди да благодари на войските, които са взели участие в интервенции по преодоляване на следствията от естествени бедствия и тези, които са на първа линия в битката против ковид.

Във видео, публикувано от формален Пхенян, се вижда, че дългата към половин час тирада, е провокирала бурни страсти и измежду част от публиката.

Позовавайки се на дядо си и татко си - предходните двама водачи на Северна Корея - Ким продължи:

„ Въпреки че ми е поверена значимата отговорност да управлявам тази страна, отстоявайки идеята на великите приятели Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, с помощта на доверието на всички хора, напъните и усърдността ми не бяха задоволителни, с цел да освободят хората от компликациите на живота им. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР