Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун приключи прегледа на плана

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун приключи прегледа на плана
Коментари Харесай

Ким Чен-ун наблюдава глупавите янки още известно време

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун завърши прегледа на проекта за изстрелване на четири ракети по американската територия Гуам. Той съобщи по време на инспекцията на стратегическите войски, че изчаква да види какво ще вършат " глупавите янки ".

По думите му, представен от ЦТАК - Централната телеграфна организация на Корея, с " ясно схващане ще вземе поради всички плюсове и минуси " и съзвана, че борбата е неподходяща и за двете страни.

 В Гуам се готвят за нахлуване от Северна Корея
В Гуам се готвят за нахлуване от Северна Корея

Ким Чен-ун същински ще съжалява

Коментарите, оповестени в държавните медии в Северна Корея се появиха откакто министърът на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис предизвести: " Не стреляйте по хората на този свят, в случай че не желаете да понесете следствията ".

Агенция привежда и точните думи на Ким Чен-ун, че " американските империалисти сами са се наденали примката към шията със своята безразсъдна военна борба, само че той още известно време ще следи глупавото държание на янките ".

За да се понижи напрежението и " с цел да се предотврати боен спор със Съединени американски щати, то би трябвало да се спре провокацията и да ни оставят на мира.

 Северна Корея заплаши Гуам с нуклеарна офанзива
Северна Корея заплаши Гуам с нуклеарна офанзива

КНДР е подготвена във всеки миг

Ако Съединени американски щати не последват съвета на севернокорейския водач ще " настъпи преломния исторически миг, когато артилерийските ракети " Хвасон " ще ги заловен за гърлото ". Последните, както показва ЦТАК, са получили телеграма да бъдат в бойна подготвеност за ракетен пуск и да се хвърлят във всеки един миг в пердах по заповед на партията ".

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж увери през днешния ден, че Вашингтон е подготвен да отговори на всяка една опасност от страна на Северна Корея. Според изказването на Белия дом, оповестено по отношение на извършен телефонен диалог Тръмп - японския министър председател Синдзо Абе, Съединени американски щати са подготвени да пазят и отговорят на всяка една опасност от страна на КНДР както във връзка с Съединени американски щати, по този начин и във връзка с техни съдружници, Южна Корея и Япония ".

Миналата седмица Доналд Тръмп влезе в реториката на Северна Корея и заплаши с " огън и гняв ", както и предизвести Пхенян да не протяга ръка на Гуам. На острова са ситуирани американски авиационна и военноморска база.
От Пентагона увериха, че ракетен удар на Северна Корея по отношение на ГУАМ ще предизвика в района пълномащабни военни дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР