Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун похвали страната си

...
Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун похвали страната си
Коментари Харесай

Ким Чен Ун похвали Северна Корея за справянето с COVID-19

Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун похвали страната си за ограниченията, взети против новия ковид, и ги разказа като „ ослепителен триумф “ по време на партийно съвещание, съобщи организация КЦНА, представена от международните медии.

„ Старателно предотвратихме навлизането на злокачествения вирус и поддържахме постоянна антиепидемична обстановка, макар международната рецесия в опазването на здравето... Прибързаното облекчение на ограниченията ще докара до невъзобразима и безвъзвратна рецесия “, разяснява Ким Чен Ун.

Официални фрагменти от срещата с политиците демонстрират, че те не носят маски и не са на нужната отдалеченост, а в същото време съгласно източници на CNN в столицата Пхенян тези правила се съблюдават и животът още веднъж се връща към естественото. Магазините, хотелите и учебните заведения към този момент са отворени.

Срещата на Политбюро беше първото събитие, на което Ким се появява от няколко седмици насам, а южнокорейската осведомителна организация „ Йонхап “ разчита общественото му наличие му като знак, че обстановката с COVID-19 се утежнява.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР