Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун организира голям празничен

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун организира голям празничен
Коментари Харесай

Става страшно! Ким Чен Ун събра учените си на банкет и нареди да...

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун провежда огромен празничен банкет за учените, които работиха над водородната бомба, чийто тест бе осъществен в края на предходната седмица. По данни на организация ЦТАК, мероприятието било проведено в чест на 69-ата годишнина от основаването на Корейската народно-демократична република.
Ким Чен Ун е дал директиви на учените и техническите ръководители да не престават интензивно да усъвършенстват нуклеарните сили на страната,

„ Ние би трябвало да продължи с научните разработки за усилване на нуклеарния капацитет за въздържане, нужен за самозащита “, е отбелязал водачът.

„ Благодарение на самостоятелната стопанска система, учените, армията и народът окончателната победа на партийна идеология на Корейската работническа партия е предопределена”, споделил още той.

Лидерът на КНДР дефинира скорошните нуклеарни тествания като „ огромна победа, която корейският народ е спечелил с цената на кръвта си”. Той е призовал служителите и учените „ да следват бойния дух”.

„ Водородната бомба със свръхмощна мощ на гърмежа е водородната бомба на другаря Ким Чен Ун и термоядрената бомба на Трудовата партия на Корея (ТПК), в която са съсредоточени пламенната обич към Родината и народа на уважавания висш ръководител”, отбелязва още организацията.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР