Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун изпрати писмо на руския

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун изпрати писмо на руския
Коментари Харесай

Ким Чен-ун с писмо до Путин, иска заедно да пазят мира

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун изпрати писмо на съветския президент Владимир Путин, в което дава обещание да постави старания за усилване на двустранните връзки, оповестява " Йонхап ", базирайки се на севернокорейската организация KCNA.

Писмото е изпратено преди плануваната сред тях среща по-късно този месец. Ким ще посети Русия в края на април за първи диалози с Путин след неуспеха на договарянията с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп през февруари в Ханой.
 Среща Путин-Ким в Русия този месец, удостовери Кремъл
Среща Путин-Ким в Русия този месец, удостовери Кремъл

Вероятната дата е 23 април

Писмото на Ким е отговор на обръщение на президента на Русия, изпратено на 12 април, в което Владимир Путин поздравява тоталитарния водач за преизбирането му на неотдавна извършено парламентарно съвещание.

Лидерът на КНДР дава отговор, че е в интерес и на двете страни да развият обичайните връзки.

Готов съм за тясно съдействие с вас в опит да се развиват другарски връзки сред Северна Корея и Русия непрекъснато и градивно и да се резервира международният мир и сигурност, написа Ким в писмото, изпратено в четвъртък.
 Путин и Ким Чен-ун се срещат идната седмица?
Путин и Ким Чен-ун се срещат идната седмица?

Срещата на върха евентуално ще се организира във Владивосток

По непотвърдена информация срещата сред Ким и Путин ще се състои във Владивосток на 23 април . Путин ще взе участие на конференция в Китай от 25 до 27 април.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР