Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е жив и здрав.

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е жив и здрав.
Коментари Харесай

Северна Корея отвърна на слуховете: Ким Чен-ун е жив

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е жив и здрав. Това съобщи ръководителят на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен-ун е жив и здрав. Това съобщи в неделя за CNN специфичният консултант на президента на Република Корея Мун Чжон Ин.

Позицията на нашето държавно управление е твърда. Ким Чен-ун е жив и здрав. Той се намира в региона на Вонсан от 13 април. Не са видяни никакви подозрителни напредвания, съобщи съветникът на южнокорейския президент.

Официалният вестник на КНДР " Нодон синмун " заяви по-рано, че Ким Чен-ун продължава да работи с документи и е изпратил благодарствено обръщение на служащите на най-големия градеж през последните години - модерния град Самджийон, на източното крайбрежие Вонсан-Калма.

Припомняме, че Ким Чен Ун за последно беше забелязан на 11 април. От тогава китайски медии разгласиха информация, че е мъртъв, а в Япония писаха, че е тежко болен. В обявата на севернокорейския вестник не се споделя на коя дата водачът е благодарил на служащите, нито има нови фотоси с него.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР