Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца публикува емоционални

...
Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца публикува емоционални
Коментари Харесай

Кюстендилеца се развълнува след успеха над Берое

Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев - Кюстендилеца разгласява прочувствени думи след успеха на ЦСКА с 3:0 над Берое.

Ето какво написа той:

" Каквото и да става, Северът не се предава!

" Здравей, споделям се... "

Всъщност, няма значение по какъв начин се споделям. Не е значима нито възрастта ми, нито полът ми.. Важно е единствено сърцето ми, а то е " алено ".

Тук не мога да бъда персона, а и не желая. В бранша важи единствено едно - " всички дружно ", тъй като " колкото повече, толкоз повече ", както е споделил положителният остарял Мечо Пух.

Ето, влизам - запъхтян, с бодра крачка, трептящо сърце и мокри очи. В главата ми минават толкоз доста мемоари. И ти се сещаш, нали?

Чувството е ужасно всякога, когато дойда на посетители тук. Съжалявам, сбърках - тук съм вкъщи си. Сред фамилията си.

Онези, които не ме схващат, ли? Много са. Едва ли могат да си показват какъв брой безгранично и същински обичам и какъв брой неистово ненавиждам. И братята ми са по този начин.

Студено ми е, топло ми е, вали... Северът в никакъв случай не е като предния - постоянно е друг, хубав и в това време толкоз идентичен. Вярва в концепцията, че всеки, който споделя неговата вяра, е добре пристигнал, и му предлага необикновен празник. Грижи се за децата си, пази ги. И те му се отплащат, като се връщат всякога повече и повече. Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края - той е безконечен.

Тук изживях най-прекрасните си моменти, само че и най-тъжните. Плача, само че не ме е позор, тъй като тук, на власт са страстите и пристрастеността. Срещнах огромната си обич, виждам я и я обиквам от ден на ден и повече на всеки мач.

Много хора си отидоха в името на идеята. Няма ги, само че постоянно ще живеят в сърцето на Сектор Г. " Heroes never die ", нали?

Един ден някой ще ме запита има ли смисъл. Преди да отговоря,пред очите ми ще минат хиляди мемоари, хиляди песни и хиляди сълзи, ще се усмихна и ще кажа: " Да, за тима! "

Сигурно още веднъж няма да ме схванат, само че тук е значимо единствено сърцето ми. А то ще остане вечно. ", написа Иван Велчев.
 Берое - ЦСКА 0:3 в efbet Лига
Силен ЦСКА смачка Берое в Стара Загора

Попаденията станаха дело на Назон, Хайнц и Лидсет
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР