Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че

...
Лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че
Коментари Харесай

Кюстендилеца: Тук сме до дупка, няма да се предадем

Лидерът на Сектор " Г " Иван Велчев - Кюстендилеца разгласи, че в петък се приготвя огромен митинг пред Министерски съвет, на който ще участват огромна част от футболните ни клубове. Тoй разгласи това въз основата в Бояна, пред която от през днешния ден се провежда неопределен протестен палатков лагер от ЦСКА в поддръжка на Димитър Бербатов.
 Емил Кирилов опъна първата палатка пред базата в Бояна
Емил Кирилов опъна първата палатка пред базата в Бояна

Преди протестираше и на " Иван Асен "

" Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Тук сме до дупка. Безумие и цялостна поддръжка за нашия шеф Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са посочили, че са извънредно дебелокожи и безочливи. В петък ще вършим голям митинг през Министерски съвет. Няма да оставим нещата по този начин и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора. Тук можем да си скандираме колкото желаеме. В петък ще видите едно невиждано обединяване сред огромните български тимове. Това, че някои шефове и притежатели на клубове са подвластни по един или различен метод от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се желае да има палатков лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим непрекъснато 24/7 ".
 Снимка 568337
Източник:

" Стойчо Младенов и другата част от треньорския щаб на ЦСКА ще дойдат тук в 12:30 ", доави Иван Велчев.
 Борислав Попов: Хората не ни тормозят, щом имат позволение, значи всичко е наред
Борислав Попов: Хората не ни тормозят, щом имат позволение, значи всичко е наред

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов предложения протестиращите последователи да употребяват тоалетните и барчето на базата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР