Лидерът на руската опозиция Алексей Навални, който излежава присъда в

...
Лидерът на руската опозиция Алексей Навални, който излежава присъда в
Коментари Харесай

Настаниха Навални в болница за осъдени

Лидерът на съветската съпротива Алексей Навални, който излежава присъда в колония във Владимировска област, е трансфериран в районната болница за наказани. Това се споделя в известие на Федералната работа за осъществяване на наказванията, съобщи " Комерсант ".

Лекарска комисия е взела решение Навални да бъде признат в болница.

Уверява се, че сега здравословното положение на Навални се прави оценка като " приемливо ". Той е преглеждан от доктор всеки ден. Със единодушието на пациента е предписана витаминна терапия.

По-рано през днешния ден съдружник на Алексей Навални разяснява, че няма вяра за приемане на положителни вести за здравето на съветския опозиционер, който разгласи гладна стачка преди няколко седмици.

Вчера съдружници на опозиционера оповестиха проекти за образуване на най-големите демонстрации в актуалната история на Русия, които ще се проведат в сряда.

Вашингтон предизвести Русия, че ще заплати цена, в случай че опозиционерът почине в пандиза.

Междувременно висшият представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Жозеп Борел съобщи, че блокът ще държи Русия " виновна " за здравето на Навални, осведоми Агенция Франс Прес.

" Ние ще държим виновни съветските управляващи за обстановката към здравето на господин Навални ", сподели той преди виртуална среща на външните министри на страните членки, на която по думите му също ще обсъдят " доста рисковата " обстановка с разполагане на съветски бойци до границата с Украйна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР