Лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров заяви, че обмисля

...
Лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров заяви, че обмисля
Коментари Харесай

Кадиров обмисля да се оттегли от поста


Лидерът на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров съобщи, че обмисля да се отдръпна от поста. Той изясни, че е дълголетник измежду ръководителите на райони в Русия.  " Днес научих, че както излиза, съм " дълголетник " измежду настоящите глави на субекти от Руската федерация. Станаха 15 години, откогато управлявам републиката. Мисля, че към този момент ми е пристигнало времето, до момента в който не са ме изгонили. Вече започнахме да мислим за това ", споделя Кадиров във видеозапис, оповестен в неговия канал в " Телеграм ".

В забележка към клипа той показва, че съгласно него " изцяло е заслужил един неопределен и дълъг отпуск ". По думите на Кадиров преди време той е бил " най-младият и най-неопитният ". 

" И в този момент съм си отново по този начин некомпетентен, само че младостта отмина нанякъде. Ние кавказците, чеченците, имаме поговорка: " Колкото и да е почитаем и дълго чакан един гостенин, в случай че той си замине в точния момент, това от време на време е още по-приятно ", прибавя Кадиров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР