Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл каза в сряда,

...
Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл каза в сряда,
Коментари Харесай

Макконъл: Не съм прогнозирал червена вълна на изборите

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл сподели в сряда, че не има вяра, че в миналото е планувал алена вълна , която ще се случи през този средносрочен цикъл, заяви CNN.
 Байдън за изборите за Конгреса: Голямата републиканска вълна към момента не е реалност
Байдън за изборите за Конгреса: Голямата републиканска вълна към момента не е реалност

Все още не са дефинитивни всички резултати

" Да, нямам доверие, че в миналото съм предвиждал това, сподели Макконъл, до момента в който напускаше Капитолия на Съединени американски щати, когато го попитаха какъв е отговорът на по този начин наречената алена вълна, която някои чакаха на тези избори.

За това дали има някаква визия за оставащите гласове в надпреварите за Сената в Аризона и Невада, той сподели: " Е, като всички останали, аз ги следя по какъв начин броят гласовете. "

Когато го попитаха дали счита, че инфлацията е толкоз огромен проблем, колкото очакваше да бъде за гласоподавателите, той отговори:

" Всички чакаме 6 декември ", явна отпратка към балотажа на изборите за място в Сената на щата Джорджия сред претендента на Републиканската партия Хършъл Уокър и сенатор Рафаел Уорнък, титуляр на Демократическата партия.
 Надпреварата за Конгреса на Съединени американски щати е напрегната, само че няма републиканска
Надпреварата за Конгреса на Съединени американски щати е напрегната, само че няма републиканска " алена вълна "

Десетки републикански претенденти повториха подправените изказвания на Тръмп, че загубата му от Байдън през 2020 година е машинация

Припомняме, че макар някои явни тежки загуби за демократите, съгласно наблюдаващи предстоящата безапелационна " алена вълна " за републиканците в Конгреса не се е състояла. 

Експрезидентът Доналд Тръмп изрази удовлетворение от резултатите. Настоящият държавен глава Джо Байдън пък прикани да се изчакат окончателните резултати на всички места и макар известни разочарования, не се призна за надвит и съобщи подготвеност да работи с републиканците, само че без да прави взаимни отстъпки по всички въпроси. 

Двамата обявиха желание да се борят за преизбиране, само че публични известия за това се чакат в идващите седмици. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР