Лидерът на републиканското малцинство в Сената на САЩ - Мич

...
Лидерът на републиканското малцинство в Сената на САЩ - Мич
Коментари Харесай

Републиканците искат от Байдън повече оръжия за Украйна

Лидерът на републиканското малцинство в Сената на Съединени американски щати - Мич Макконъл, предложи на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да предостави спомагателна военна помощ на Украйна. Това се дължи на усилването на ракетните офанзиви на Русия против украинската енергийна конструкция, съобщи АП.

Говорим за противовъздушна защита и артилерия с огромен обхват на деяние - акцентира сенатор Мич Макконъл. Той означи, че администрацията на Джо Байдън и съдружниците на Съединени американски щати, в това число сътрудниците от НАТО, " би трябвало да се засилват и да създадат повече, с цел да обезпечат инструментите, от които Украйна се нуждае, с цел да се опълчи на съветската експанзия ".

Макконъл посочи, че от страна на Конгреса на Съединени американски щати актуалната помощ се финансира и утвърждава " най-вече на двупартийна основа ". Същевременно той акцентира, че републиканците ще се съсредоточат върху навременното и пълноценно предоставяне на нужните оръжия и помощи.

Припомняме ви, че международните медии оповестиха, че в случай че републиканците си върнат контрола над Конгреса на Съединени американски щати, те ще имат право да блокират всякаква помощ за Украйна, само че по-скоро ще забавят или понижат нейния поток, в сравнение с да я спрат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР