Лидерът на Продължаваме промяната може да се счита за фактор

...
Лидерът на Продължаваме промяната може да се счита за фактор
Коментари Харесай

Унижение! Просто Киро мъж под чехъл, затова ли кръшка с Лена?


Лидерът на „ Продължаваме промяната ” може да се смята за фактор в политиката, само че в фамилията си е безгласна писмен знак, тъй като всички значими фамилни решения се взимат от жена му Линда. Самата тя разкри, че не дава никой да й се бърка в домашните въпроси.

Линда, която върти сполучливо сладкарски бизнес, се оказва много властна жена. Говори се, че години наред тя е подтискала егото и самочувствието на мъжа си и по тази причина той се е захванал с политика, където да може да се изяви без нея.

Предполага се, че властното държание на Линда е подтикнало Кирил Петков към невярност с Лена Бориславова. Бившата му говорителка сега е бременна, само че не е ясно дали бебето й е от Просто Киро или от годеника й Миро.

Петков и в политически проект не е заслужен водач съгласно мнозина. Повечето от гласоподавателите на Политическа партия избират Асен Василев, който се държи по-арогантно и приказва по-остро.

Изследванията демонстрират, че най-масовите изневери на мъже стават, когато са женени за властни дами, които не им дават да си поемат въздух. Това изяснява забежката на Петков с Лена.

Линда обаче обича да си прави всичко сама освен в брачните връзки, само че и в семейството. Въпреки че фамилията й може да си разреши домашна помощница, тя избира да работи сама вкъщи.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР