Лидерът на представящата се за националистическа проруска партия Атака Волен

...
Лидерът на представящата се за националистическа проруска партия Атака Волен
Коментари Харесай

Сидеров е осъден на 5000 лв. глоба за клевета срещу съпредседател на ВМРО

Лидерът на представящата се за националистическа проруска партия " Атака " Волен Сидеров е наказан за засегнатост и клюка против съпредседателя на националистическата групировка Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. Това.

Сидеров е санкциониран с 5000 лева, които би трябвало да изплати на Веселинов.

Веселинов заведе делото против Сидеров поради негово на 18 септември 2019 година, в което го назовава " измамник ", ". Сидеров споделя също по този начин в изявлението, че тогавашният заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация " лъже брутално в огромна централна медия ".

 Националистите се пробват да качат България на Националистите се пробват да качат България на " съветския трен "

През 2017 година " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ участваха в коалиция " Обединени патриоти " на парламентарните избори за 44-ото Народно заседание и имаха обща парламентарна група.

Думите на Сидеров са в отговор на Веселинов, който също пред " 24 часа " (на 16 септември 2019 г.) разяснява вътрешен за тогавашната парламентарна група спор. Според водача на " Атака " парламентарната група би трябвало да се разпусне, тъй като без неговата партия тя не е законна. Веселинов дава отговор, че " Атака " в никакъв случай не е попадала в името на парламентарната група.

Сидеров води листите в София и Варна за парламентарните избори на 2 април, като " Атака " е част от коалиция " Неутрална България ", в която влизат още Българската комунистическа партия, Партия на българските комунисти и " Русофили за възобновление на Отечеството ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР