Лидерът на ПП Възраждане поиска право на отговор в предаването

...
Лидерът на ПП Възраждане поиска право на отговор в предаването
Коментари Харесай

Костадинов: Клеветят ни, защото искаме България да е свободна и независима държава

Лидерът на Политическа партия " Възраждане " изиска право на отговор в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком по отношение на коментар на проф. Калин Янакиев.
Той порица като оскърбителен изказванията на Янакиев, че Възраждане е фашизоидна партия. Клеветят ни, тъй като желаеме България да е свободна и самостоятелна страна, регистрира водачът на партията.

Свободна от американското иго, на което сме подложени, съобщи Костадинов. Той уточни като образец за това съществуването на американски бази в страната ни.
 Костадин Костадинов: Изборните резултати демонстрираха, че има ясно и изрично предпочитание за смяна Костадин Костадинов: Изборните резултати демонстрираха, че има ясно и изрично предпочитание за смяна
Следващите няколко дни ще покажат на огромна част от българските гласоподаватели, че вотът им за следващ път е бил хвърлен не за антиправител...
Правото на отговор беше провокирано от следното изявление:
" Онези, които изметохме от Народното събрание - така наречен патриоти, които може би са отговорни за сриването на имиджа на Бойко Борисов. От преди съюза си с патриотите той беше просто популист народняк и аз имах някакви оптимистични очаквания, че ГЕРБ може да се трансформира народняшката партия на България.
След обединението с патриотите тя се трансформира в олигархична конструкция с тежък дебелашки привкус. Фашизоидите се прилепиха към Бойко Борисов и в този момент би трябвало да внимават, с цел да не прибавят още по-големи фашизоиди като да вземем за пример партия " Възраждане " и още веднъж да влязат в Народното събрание ", разяснява проф. Янакиев.
" Това е клеветническо говорене. Той има ли визия какво значат радикални фашизоиди. Това, което той прави е фашизоидно говорене. Каква е неговата обосновка? ", отговори Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР