Лидерът на ПП Възраждане“ Костадин Костадинов с остри критики към

...
Лидерът на ПП Възраждане“ Костадин Костадинов с остри критики към
Коментари Харесай

Костадинов: Заплахата за националната ни сигурност идва от личност, зависима от САЩ

Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов с остри рецензии към Делян Пеевски от Движение за права и свободи. Публикуваме позицията му без редакторска интервенция:

„ Нестихващият блян на Пеевски да овладее службите стартира през 2013 година. И провали към този момент едно държавно управление. Не става дума за работата на Комисията за надзор на службите, за работата в нея или за председателското място. Това, което е несъмнено, е, че опасността на националната сигурност идва от една персона опетнила България, подготвена да продаде българския народ, с цел да задоволи икономическия си вкус и жаждата за власт. А, както всеки може да види и реши – те са големи. Ненаситният блян за власт не може да се скрие зад смокиновото листенце на евроатлантическите полезности.

Тук няма евроатлантическо болшинство. Има Пеевски и прислужници. Очевидно е, че държи водачите на другите партии, а те дали зная какво ще им коства прегръдката с Пеевски, е освен техен проблем, а и на тези, които ги избраха и изпратиха в Народното събрание, с цел да сътворят позорната сглобка.

Истинската опасност за националната сигурност на България е Пеевски, който е подвластен от глобите по „ Магнитски “, които са му наложени, а подвластният елементарно се управлява. И това не са изказвания, а обстоятелства. Овладяването на страната минава през послушание на службите. Кой го желае и по какъв начин ще го употребява е явно. Този брак по сметка сред всички партии в ръководещото болшинство е само за сметка на българския народ. Това държавно управление е със снето доверие първо от българския гласоподавател.

Злобата на Пеевски към „ Възраждане “ е неприкрита, което демонстрира единствено едно – коя е опозиционната партия, единствената самостоятелна от въздействието на Пеевски политическа организация, на който даже личната му партия знае, че не би трябвало да дава цялата власт. “

От “Възраждане ” оповестиха, че ще подхващат всички вероятни дейности за предварителни избори , тъй като с евроатлантизма стартират да се „ оправдават доста нелепости “ . И в случай че това не е от евроатлантическо държание, остава да е от контрабанда. Костадинов акцентира:

„ Службите наблюдават контрабандата, а “Възраждане ”, когато получи доверието на българските жители и доближи до лостовете на ръководство на страната, ще смъкна политическия чадър над всички и ще разкрие кой стои зад контрабандата по българските митници. Ето за какво е рисково “Възраждане ” да ръководи Комисията за надзор на служите и специфичните разследващи средства?! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР