Лидерът на ПП Кирил Петков се притесни, че бандата на

...
Лидерът на ПП Кирил Петков се притесни, че бандата на
Коментари Харесай

Кирил Петков се притесни, че бандата на Оушън ще краде изборите в България

Лидерът на Политическа партия Кирил Петков се тормози, че бандата на Оушън ще краде изборите в България. От трибуната на Народното събрание той изрази мнението, че като се вкара видеонаблюдение ще бъдат изключени камерите при броенето на бюлетините и попълването на протоколите и тъкмо като във кино лентата ще бъдат откраднати гласовете на жителите. Петков стигна даже по-далеч, като разгласи, че няма да се крадат единствено гласовете, само че даже и налозите на хората.

Според Петков освен би трябвало да има видеонаблюдение, само че и опазване на записите. В предишно изявление депутатът и ръководител на правна комисия Радомир Чолаков разгласи, че преди да се приказва за записване, то би трябвало да се ревизира дали има сходен потенциал в страната, за което той има подозрение.  

Петков обаче направи съпоставяне с видеонаблюдението в хипермаркертите, където се правело записи на видеонаблюдението, без да прецизира за разликата в мащабите.  

Председателстващия Росен Желязков също не остана апатичен към холивудския сюжети на Петков и съобщи, че в случай че има опция би дал имитация на Джордж Клуни на това изявление, само че артистът не е в зала.

Вместо Клуни обаче отношение взе Десислава Атанасова от ГЕРБ, която разгласи, че в случай че се приказва за филми, то тогава Политическа партия би трябвало да гледат един руски „ Ходене по тъгите “.

„ Ако смятате, че въвеждането на видеонаблюдени не е гаранция, че процеса става по-прозрачен и обществен, въвеждането на параваните направено от Българска социалистическа партия не прави процеса по-прозрачен, както и  видеозаснемането при броенето на бюлетините и протокола, считам че това отхвърля цялото ви изявление по какъв начин вие разчитате на флашката за сметка на три други гаранции “, съобщи Атанасова.

Тя напомни на Петков, че по актуалните правила, с тези машини, флашки и вътрешни министри ГЕРБ е първа политическа мощ, само че най-важното е доверието на жителите. 

„ Да не си служим с образци за едни други записи с едни камери от жилища чартърен “, съобщи още Атанасова във връзка това кой какво желае да записва и да краде.  Тя добави, че ГЕРБ ще поддържат освен да има видеонаблюдение, само че и записване.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР