Лидерът на ПП Глас Народен Светльо Витков публикува във фейсбук

...
Лидерът на ПП Глас Народен Светльо Витков публикува във фейсбук
Коментари Харесай

Отговор на Витков за опорката `Нямаше ви 4 години, а се появявате само на избори` |

Лидерът на Политическа партия Глас Народен Светльо Витков разгласява във фейсбук профила си отговор на опорката против партията: “Нямаше ви 4 години, а се появявате единствено на избори за дотация? ”

Предлагаме ви цялостния текст на изказването:

Бих им дал отговор на съперниците на Политическа партия Глас Народен по Хиподилски: Що се не...?, само че ето и отговора за тези, които пригласят в хор, без даже да си раздвижат мозъка:

Политическа партия Глас Народен се сътвори през март 2013 година Оттогава участвахме в 9 национални избори с резултат към % и половина. По едни избори и нещо на година... За всеки един от тях подготовката е най-малко 6 месеца! Имаме стратегия, имаме структури, имаме и дейност съгласно сили и средства.

И ще Ви кажа: 

Да, тази година не ходихме на плаж на Росенец, по покана на Движение за права и свободи и не си правихме селфита пред къщи на политици.
Щото е Режисирано!

Бяхме на митингите като жители, а не като “политически каубои ”, опитващи се да яхат гражданските митинги, с цел да натрупат утвърждение и рейтинг.
Щото е Долно!

Ние нямаме фондации, нито НПО-та, с цел да усвояваме средства от чужбина... Не сме били министри и депутати, които през днешния ден са сменили поредна кожа и към този момент са чисти и неопетнени като... оплакната тоалетна. Ние нямаме Капитал, с цел да имаме медия... Ние нямаме Телевизия, която да се устоя от спонсори...
Не! Ние нямаме тези улеснения!

Но имаме нещо, което вие в никакъв случай не сте имали и няма да имате.
Имаме достойнство и чест!

Пожелавам всички да влезете в Парламента, “скъпи ” чалгари, демо-крати, патри-оти, отровни пчелички и вся осталная...

Защото, както е споделил Сун Дзъ:
Ако чакаш задоволително дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си, да се носят по течението покрай теб. 

P.S. И няма да се откажем от битката! 

А може би този отговор не ви харесва? 

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР