Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов започна да реформира партията

...
Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов започна да реформира партията
Коментари Харесай

Борисов представя реформите в ГЕРБ, знакови лица се разделят с постовете си

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов стартира да реформира партията си. По време на Националното заседание на първата политическа мощ от последните избори знакови лица ще бъдат заменени.
Организационният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов откри първото онлайн национално заседание на партията.
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов са освободени като зам.-председатели на партията, само че остават членове на изпълнителната комисия.
Освобождаването на Фандъкова и Николов от постовете им на зам.-председатели на партията не е заради повода, за която освободих Цветанов. За времето, което ръководят, София и Бургас станаха в пъти по-добро място за живеене – от метрото до спортните зали и всичко останало. Предстоят ни два доста тежки месеца против доста, доста пари, които са изправени против нас – парите на олигархията, показа пред делегатите на ГЕРБ водачът Бойко Борисов.
 Василев: Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов Василев: Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов
Последният ден на Борисов като министър председател, последният ден от неговата политическа биография. Това написа във Фейсбук някогашният дипломат на...
... постановяваше се да го изпращам в Сливен, Ямбол и други градове, а това е неявяване от работното му място в Бургас.
Те остават най-заслужилите, тъй че се надявам да не прочета заглавие, че е свалено доверието от тях, тъй като е тъкмо противоположното. Партийната работа изисква време за партийни задължения и служебни задължения. Просто желая да им оставя тези три години да работят повече за градовете си, да оказват помощ на съпартийците си и да сме отново заедно``, посочи още Борисов.
Краси Велчев е един самоотвержен партиен войник, безукорно почтен. Една неприятна дума не мога да кажа за него. Той остава да работи в партията с цялото си сърце и душа, с цел да можем да имаме обновяване.
Същото мога да кажа и за Нунев, сътрудник от полицейските години. Направихме доста за Русе през годините, само че поради няколко наши неточности го загубихме. Менда Стоянова бе един от темелите във финансите, тъй като успяваше да прави бюджети доста години наред, тъй че и тя продължава да работи за партията. На нейно място ще влязат други хора, сподели още ръководителят на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР