Лидерът на ПП ,,АТАКА” и председател на парламентарната група на

...
Лидерът на ПП ,,АТАКА” и председател на парламентарната група на
Коментари Харесай

Волен Сидеров поиска извинение от Швеция за ритнатата камериерка

Лидерът на Политическа партия,,АТАКА” и ръководител на парламентарната група на,,Обединени патриоти” Волен Сидеров насочи публично искане за опрощение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова. То е по отношение на ритнатата камериерка в хотел в Слънчев бряг това лято.
Пълната позиция на Сидеров:
,,Уважаема г-жо Зоя Пауноава, във връзка скандалния случай с шведския жител Ралф Сундберг, който брутално ритна българската камериерка Диана Петкова в курортен комплекс,,Слънчев бряг”, имам следните въпроси:
Какво е вашето мнение по отношение на постъпката на Сундберг и наложената му присъда - 4500 лв. санкция?
При освобождението си лицето не е платило наложената от съда санкция. Как може да се подсигурява, че Ралф Сундберг ще извърши правосъдното решение и в следствие ще бъде разполагаем на българската правосъдна система, когато му бъде избрана сумата за обезщетение по гражданския иск на потърпевшата Диана Петкова? Какви ограничения ще предприемете, с цел да гарантирате, че Сундберг ще извърши правосъдното наказване?
След необятния публичен отзив от решението на съда и хилядите възмутени български жители, които показват несъгласието си с дейностите на Ралф Сундберг и наложената му санкция,ще поднесете ли публично опрощение от страна на шведската страна на потърпевшата Диана Петкова? С почитание: Волен Сидеров.”
Преди ден Сидеров се похвали, че е намерил работа на камериерката Диана Петкова, само че даде обещание да даде повече информация по партийната си телевизия тези дни.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР