Лидерът на политическа партия „Воля“ Веселин Марешки се озова във

...
Лидерът на политическа партия „Воля“ Веселин Марешки се озова във
Коментари Харесай

Скандал с Bentley-то на Марешки с тузарския номер

Лидерът на политическа партия „ Воля “ Веселин Марешки се озова във вихъра на следващия огромен скандал. Този път обаче повода не се корени в политическата му активност и не е по отношение на бизнесите му във фармацевтичната индустрия и търговията с горива. Марешки самичък си навлече гнева на обществото, като жестоко и безогледно погази правилника за придвижването по пътищата.

В обществените мрежи се появиха фотоси, на които се вижда по какъв начин водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки е паркирал вишнево аленото си първокласно Бентли с тузарски номер 6666 на тротоара тъкмо под знак, забраняващ престоя и паркирането, заздравен и с предизвестие за паяк.

Политикът и предприемач разяснява в ефира на Нова телевизия абсурда по следния метод: „ Тук има два момента – първо подправена вест и второ, голяма реклама за мен. От съвсем една година не съм употребил този автомобил и всеки може да направи колаж. Колата е във Варна, а аз от дълго време съм в София. Ползвам автомобила основно за зрелостници “.

Запитан обаче дали е продал колата, той сподели, че към момента е негова и не съумя да отговори на въпроса кой я е карал.

„ Ако българите спрат да имат вяра на такива подправени вести и ни поддържат повече, ще им помогнем да живеят по-добре “, добави той.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР