Лидерът на политическа група Спаси София Борис Бонев отправи предупреждение

...
Лидерът на политическа група Спаси София Борис Бонев отправи предупреждение
Коментари Харесай

Бонев: Ръководството на ПП да оттегли председателите си от две комисии в СОС

Лидерът на политическа група " Спаси София " Борис Бонев насочи предизвестие към управлението на " Продължаваме промяната " да премислят решението си да не отдръпват ръководителите си от две комисии в Столичния общински съвет. 

Той разгласи, че ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и дребните партии са узурпирали съвета. ГЕРБ-СДС имат най-вече председателски места - в пет комисии. Те би трябвало да поемат отговорност за бъдещото ръководство на града, безапелационен е Бонев, съгласно който смяна в ръководството на града няма да има.

" Призоваваме управлението на Политическа партия, спускащо решения на групата им в Общинския съвет, да премисли това свое държание, да премисли ролята на Общинския съвет и да разбере, че общинските съветници са директно определени от жителите на София да вземат решение проблемите на софиянци, а не вътрешнопартийни разногласия. Бойко Борисов в случай че си мисли, че по-късно узурпиране на Общинския съвет няма да носи орговорност и ще се прави на съпротива, надълбоко е сбъркал. ГЕРБ получиха най-важните комисии в Общинския съвет благодарение на Българска социалистическа партия, в действителност, ясно се демонстрира, че ГЕРБ ще носи отговорност за протичащото се в София ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР