Лидерът на пичовете от БСП е пичка! Така зам.-кметът на

...
Лидерът на пичовете от БСП е пичка! Така зам.-кметът на
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Сопот,социалист:Лидерът на пичовете от БСП е пичка! /ВИДЕО/

Лидерът на пичовете от Българска социалистическа партия е пичка! Така зам.-кметът на Сопот Николай Новаков, който е член на столетницата назова Корнелия Нинова. Скандалният диалог се организира в предаването на Георги Коритаров по ТВ „ Европа ”.

Новаков гостува дружно с кмета на града Деян Дойнов. Наскоро и двамата социалисти бяха изключени от партията. Първо червен шут получи Новаков, тъй като уронил престижа на Българска социалистическа партия в предаване на Коритаров. След това кметът Дойнов си хвърли оставката в символ на взаимност със заместника си.

Кметът на Сопот Деян Дойнов изясни, че управлението на алената партия в Сопот свикало небрежно заседание и оповестило изключването им. Кметът окачестви този акт като долнокачествен и нечестен.

Дойнов и Новаков обясниха, че целият им проблем е, че се пробват да работят с централната власт и срещат схващане при решаването на локални проблеми от премиера Борисов, финансовия министър Горанов и вицепремиера Томислав Дончев. От Българска социалистическа партия упорствали да бъдат съпротива на ГЕРБ.

ГЕРБ оказва помощ на Сопот, а Българска социалистическа партия разрушава това, което вършим, изясни Дойнов. Според сътрудника му Новаков пък хора на Българска социалистическа партия са взели участие във всички планове, поради които община Сопот е натрупала милиони задължения, при предходния мандат. Двамата управници на Сопот се оплакаха, че непрестанно са обект на закани, шантаж и прилепяне от страна на виновни фактори от „ Позитано ”.

Последно свадите били поради някакъв специфичен вложител, който самичък преди години заявил в локалната данъчна администрация, че декарите му с лозя са търговски площи. Сега хора от централата на Българска социалистическа партия ги атакували с искане остарялата декларация на вложителя да се унищожи и размени с нова. Последно от името на въпросния вложител пристигнал да ги придумва някогашният зам. министър на туризма от Българска социалистическа партия Бранимир Ботев. Искал да се разбере със зам.-кмета на четири очи, само че той му отказал да беседват отвън общината. После последвали позвънявания от „ Позитано ”. В офанзивата се присъединил и водачът на софийските социалисти Калоян Паргов, както и други червени фактори.

По този метод не може да се работи, карат ни да вършим нарушавания в името на лица, които очевидно са близки до Българска социалистическа партия, оплакаха се кметът на Сопот и заместникът му. Според тях същинските аргументи да бъдат изключени от партията са, че отхвърлят да правят подмолни услуги на хора от централното управление.

Вижте цялото предаване. ВИДЕО


Източник:Фактор.бг
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР