Лидерът на ПЕС и бивш премиер Сергей Станишев се качи

...
Лидерът на ПЕС и бивш премиер Сергей Станишев се качи
Коментари Харесай

Станишев от Бузлуджа: Левите хора са тревожат за бъдещето на БСП

Лидерът на ПЕС и някогашен министър председател Сергей Станишев се качи на връх Бузлуджа, с цел да почете събора на социалистите за годишнината от основаването на придвижването у нас.

" За мен Бузлуджа постоянно е доста прочувствено прекарване! Видяхме се с приятели от цялата страна. Те споделиха наслади, само че и паники. За енергийната рецесия, за идната тежка зима, за високите цени и политическата неустойчивост в България. Всички се вълнуват за изхода на войната в Украйна, за предложенията на президента за служебния кабинет, както и какви решения са нужни, с цел да оцелее българската стопанска система след рецесиите ", написа Станишев. И подсети, че решенията няма да са лесни, на би трябвало да са незабавни, огромни и обективни.

Президентът на ПЕС предизвести, че левите хора в България са разтревожени за бъдещето на Българска социалистическа партия и желаят на изборите партията да има своя физиономия, както и да предложи същинска лява платформа, с цел да върне доверието на гласоподавателите.
ТЕМА преди 2 часа 2032 преди 2 часа 2784 преди 3 часа 2289
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР