Лидерът на партията Възраждане Костадин Костадинов определи вчерашните действия като

...
Лидерът на партията Възраждане Костадин Костадинов определи вчерашните действия като
Коментари Харесай

Костадинов: Вчерашните действия пред НС са опит за Майдан с платени соросоиди и фашистка измет

Лидерът на партията " Възраждане " Костадин Костадинов дефинира вчерашните дейности като опит за Майдан, а реакцията на съдружния сътрудник от Българска социалистическа партия докара до съществено напрежение в залата.

В началото на пленарното съвещание, което се очакваше да бъде с напрежение, Костадин Костадинов уточни, че митингите през вчерашния ден наподобяват на протичащото се в Украйна и прикани всички жители, които са срещу кабинета и опита той да изземе страната, да дойдат пред Народното събрание в деня, който се гласоподава вота на съмнение, който още не е плануван

" Опит за майдан в България, опит, несъмнено, опитче за майдан. Опит, който не съумя да се получи изцяло, тъй като майдан се прави с мъже, а не се прави с платени соросоиди. Спонтанно проведени хора със непринудено донесени от тях непринудено нарязани тръби, непринудено донесени камъни. Вчера ясно се видя кой кой е. Ясно се видя кой изпитва боязън от своя народ. Предстои спор за вота на съмнение. Ще има и гласоподаване. Нека да не допуснем тази фашистка сган, дано да не допуснем тези платени да дойдат да ни лишават страната. Призовавам всички сънародници, които не позволяват и няма да желаят България да бъде превърната в новата Украйна дано да дойдат тук, когато се гласоподава този избор на съмнение, дано да дойдат тук, когато са дебатите, дано да не позволяваме някой да окупира, да завладява и да унищожава страната ни. "

На тези думи на Костадин Костадинов остро реагира депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който съобщи, че водачът на " Възраждане " погрешно отразява вчерашния митинг и го атакува с думите, че тъкмо той провежда платени протестиращи и че тика страната целеустремено към спор.

" Да господин ръководител, само че вие нито веднъж не го прекъснахте. Аз бях на същия митинг и видях, че по него хвърляха стотинки, не копейки, а стотинки. Но когато приказваш за протестиращи, които са пристигнали тук, и приказваш за организация, това е индивидът, който кара тук хора с рейсове, с заплатен превоз. Той бил видял. Знаете ли какво видяха българските жители през вчерашния ден и какво го тормози него – видяха по какъв начин " Възраждане " гласоподава с Движение за права и свободи. Това него го е боязън – че всички го видяха, и най-много го схванаха, че дружно с ГЕРБ е идващият Волен Сидеров ".

От " Демократична България " и Българска социалистическа партия дефинираха като неприемливи думите на Костадин Костадинов " фашистка сган " и желаеха той да бъде осъден.

Председателят на Народното събрание Мирослав Иванов прикани за успокоение в дебата и насочи последно предизвестие към депутатите, че при сходни прояви народни представители ще бъдат отстранявани от съвещания.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР