Лидерът на партията на президента Владимир Путин Единна Русия Дмитрий

...
Лидерът на партията на президента Владимир Путин Единна Русия Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев злорадства: Сега европейците ще плащат 2000 евро за 1000 кубика газ |

Лидерът на партията на президента Владимир Путин Единна Русия Дмитрий Медведев разяснява в туитър новината, че немският канцлер Олав Шолц е замразил плана за газопровода Северен поток-2.

Според него по този начи европейците си вкарват автогол, който неизбежно ще вдигне внезапно цената на синьото гориво за европейските жители.

" Германският канцлер Олаф Шолц инструктира да спре узаконяването на газопровода " Северен поток 2 ". Добре! Добре пристигнали в нов свят, където европейците скоро ще заплащат 2000 евро за хиляда кубически метра газ ", написа в обществената мрежа Медведев, който е някогашен министър-председател и някогашен президент на Руската федерация.

По-рано през днешния ден стана ясно, че

Тръбопроводът сред Русия и Германия беше приключен предишния септември, само че към момента не работи.

Мярката е в отговор на решението на съветския президент Владимир Путин да признае за самостоятелни самопровъзгласилите се републики Донецк и Луганск, намиращи се на украинска територия.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Русия би трябвало да бъде осъдена с " незабавни наказания ", в това число " цялостното прекъсване на " Северен поток-2 ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР