Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев Сергей

...
Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев Сергей
Коментари Харесай

Станишев с прогноза за изхода от вота на недоверие

Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на не чака триумф на вота на съмнение на държавното управление, който Българска социалистическа партия желае с претекста „ неуспех на ръководството в бранша „ Околна среда и води “.

Разискванията по вота се организираха в петък, а гласуването ще бъде идната сряда.

Според Станишев рецензиите от разнообразни направления към ръководството на страната не значат болшинство в поддръжка на вота.

Станишев обясни по какъв начин Българска социалистическа партия може да детронира ГЕРБ от ръководството

„ Ако погледнем математическия общ брой на тези политически сили, които се афишират за сериозни и опозиционни в своето държание, би трябвало да мине. Но действителността в българския парламент и в нашия политически живот е много по-различна “, сподели Станишев в ефира на стратегия „ Хоризонт “.

Той подлага на критика остро управлението на Българска социалистическа партия, което съгласно него е пропуснало възможностите да завоюва европейските и локалните избори предходната година.

„ Мисля, че това е публичното мнение в преобладаваща си част. Мисля, че близо две трети от българите считат, че казусът не е в природата, в дребното превалявания през предходната година. Защото не е имало характерна огромна суша, за която всички да са наясно. Проблемът е управнически. И по тази причина вота на съмнение от страна на опозицията е естествено политическо държание. Бих споделил даже, че в случай че опозицията не беше поискала избор, нямаше да бъде на мястото си, да извършва тази социална функционалност, с която е натоварена “, сподели Станишев.

„ Това е въпрос, над който ние в Българска социалистическа партия би трябвало да се замислим доста съществено. Очевидно е, че хората ги вълнува, и напълно естествено, най-много от това да се реши казусът. Но един парламентарен избор е и опция да се слагат по-принципно въпросите “, уточни още водачът на ПЕС.

Станишев и тази година почерпи публицистите с баница, разгласи, че няма да се кандидатира за водач на БСП
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР