Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки изпрати декларация до медиите,

...
Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки изпрати декларация до медиите,
Коментари Харесай

Марешки: Държавата да се справи с битовата престъпност, а не да защитава картела

Лидерът на партия "Воля " Веселин Марешки изпрати декларация до медиите, в която упорства страната да се оправи с битовата престъпност. По думите на Марешки вместо да поставят старания в тази посока, институциите "защитават картела ".

Ето какво се споделя в декларацията:

"По мотив следващата вест за бити лекари – този път в Пловдивската окръжна болница, показваме нашата безапелационна поддръжка за тях и за всички български медици, които поставят неимоверни старания, с цел да не престават да работят при тези ненормални условия. Що за страна е тази, която не може да отбрани представителите на една от най-важните и хуманни специалности? Така ли ще ги задържим в България –като оставяме всеки гамен да издевателства над тях?

Настояваме държавното управление да вземе ограничения за преустановяване на насилието над българските лекари. Вместо да покровителстват картелите и да се занимават с вътрешно - партийни лобистки кавги, ръководещите е извънредно време да се заемат с действителните проблеми на хората.

Побоят този път е над медици, само че това е единствено един от образците за ширещата се престъпност, на която не виждаме съответно противопоставяне. Това е дребен, само че изрично ослепителен образец и за тоталната абдикация на страната от главната й роля - да пази живота, имуществото и правото на свободно и почтено битие на нейните жители.

Политическа партия ВОЛЯ упорства и ще направи всичко по силите си за незабавни управнически дейности за отбрана на всички българските жители, освен на комфортните на ръководещите. Превръщането на България в територия с необразовано и елементарно манипулируемо население може да е цел на политическия и икономическия картел, само че нашата ВОЛЯ е да живеем в щастлива и горда България. Онази България, която учи света на своите полезности и му дава своите велики открития. Заедно можем да го създадем. Да бъде! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР