Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов е задържан днес следобед

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов е задържан днес следобед
Коментари Харесай

Задържаха лидера на Възраждане Костадин Костадинов

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов е арестуван през днешния ден следобяд в София. Това беше обявено във Facebook страницата на варненския националист, който взе участие интензивно в митингите против държавното управление. По-късно информацията бе доказана от Министерство на вътрешните работи.

" Уважаеми сънародници, доктор Костадин Костадинов е арестуван пред Министерски съвет и отведен с граждански лек автомобил марка " Форд ". Полицаите настояват, че имат желание да го отведат във Варна. Къде е той сега - не е ясно ", написа в обявата в обществената мрежа.

Задържането на Костадинов е по искане на прокурор от Варна, където против него се води следствие, заяви " 24 часа ", като се базира на неофициална информация.

Тази вечер съпартийците му се насочиха на митинг пред постройката на Столична дирекция на вътрешните работи.



По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха на брифинг, че от 35 арестувани при днешните конфликти с полицията пред новата постройка на Народното събрание, 30 са последователи на партията (без да назоват името й - б.р.), с голям брой престъпни регистрации за всевъзможен тип закононарушения.

По време на митинга младежи с тениски с надпис " Възраждане ", нападнаха униформените и ги замеряха с камъни и павета, а преди този момент предупреждаваха дамите и децата да се отдалечат, тъй като след 11 ч. се чака принуждение.

Неотдавна прокуратурата изиска от съда да заличи партия " Възраждане " поради мъртви души в учредителното заседание. Срещу Костадин Костадинов се води и следствие, че със дотацията от партията си е купил първокласна къща.

Очаквайте детайлности...

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР