Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан отново е с парична

...
Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан отново е с парична
Коментари Харесай

Местан отново с парична гаранция от 10 000 лева

Лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан още веднъж е с парична гаранция от 10 000 лв.. Новата мярка беше наложена от окръжна прокуратура, откакто съдът в Кърджали анулира предходната. Мярката за неотклонение е взета като е съобразена с публичната заплаха на закононарушението, с доказателствата против обвинения и с имущественото му състояние, за което са събрани доказателства, прецизираха от прокуратурата, съобщи 24 часа.

``
реклама

Обвиняемият Лютви Местан за кастрофата със починалото бебе не може да остане без мярка за неотклонение. Въпреки че действието е закононарушение по несъобразителност, от него е настъпила гибел.

Това съобщи в Бургас говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Окръжна прокуратура - Кърджали незабавно е събрала доказателства за имотното положение на обвиняемие и към този момент разполагала с цялостния размер от информация.

Лидерът на ДОСТ е свикан още веднъж през днешния ден в 14 часа в Окръжна прокуратура - Кърджали, когато ще му бъде избрана нова мярка за неотклонение, сподели Арнаудова.

Окръжният съд в Кърджали анулира гаранцията на Местан от 10 хиляди лв., която бе наложена от прокуратурата. 

Причина за това съгласно магистратите бе неналичието на задоволително доказателства за имотното положение на Местан, която прокуратурата не показала.

Определението е дефинитивно и не предстои на протестиране. Затова нямахме различен потребен ход с изключение на да съберем информация за имотното му положение, изясни Арнаудова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР