Лидерът на партия Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Лидерът на партия Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Бойко Борисов: По темите Путин и войната в Украйна няма да правя компромиси с никого

Лидерът на партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърна към членовете и симпатизантите на партията по отношение на войната в Украйна и идното съвещание на Народното събрание.

„ С тези безчовечен удари с ракети по цивилен обекти в Украйна, парламентарната група на, която ще бъде оглавяване от госпожа Десислава Атанасова, изрично с нужните по закон средства, откакто е изпратена покана на госпожа Митрофанова, политическите сили да създадем по този начин, че да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание “, прикани Борисов.

„ Независимо от другите отзиви, само че по тематиката „ Украйна “, по тематиката „ война “, по тематиката „ експанзия на Путин в Украйна “, ние сме изрично ясни и точни. Затова апелирам всеки от вас, даже да има персонално мнение по всички други тематики да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого. Положението в Запорожката АЕЦ продължава да е доста тежко – зареждането се изключва. Путин и компания не престават да си играят с живота, здравето и целия занаят на страни в нашия район. В изискванията на тази рецесия – нови 200 млн. лв. заеми, аз не знам другите сътрудници, като следят какво се случва, по какъв начин им дава сърце да приказват за нови избори и дребнотение “, изясни водачът на.

„ Няма да влезем в Народно събрание, в случай че госпожа Митрофанова пристигна “, закани се Борисов. „ Аз се надявам тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание. Ние сме безапелационни по всички тематики без тази “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР