Лидерът на партия Български възход - Стефан Янев, даде сериозна

...
Лидерът на партия Български възход - Стефан Янев, даде сериозна
Коментари Харесай

Стефан Янев: Български възход цели да създаде отговорни държавници

Лидерът на партия " Български напредък " - Стефан Янев, даде сериозна поръчка като изясни, че във групировката са наясно по какъв начин да създадат от страната ни най-хубавото място за живеене. 

" Нашата цел като партия е да сътворяваме държавници. Задачата на " Български напредък " е да взема решение проблемите на днешния ден и да търси вероятността, която да обезпечи развиване ", обясни генералът. И добави "

" Искаме да създадем България най-хубавото място за живеене и обществото ни да е с морал и отговорност към бъдещите генерации. Благодаря на хората в Бургас, които пристигнаха да чуят нашите хрумвания за възхода на България ", съобщи някогашният длъжностен министър председател в морския град, където през вчерашния ден откри акцията на групировката.

Водач на листата на Български напредък в Бургас е уважаваният проектант Виолета Комитова, която бе безапелационна:

" Много желая да се сплотяваме за нашите национални дела - демографски въпроси, обучение, опазване на здравето, бизнес. Основното, което виждам като народен интерес, е да развиваме от ден на ден дребния и междинния бизнес, който е фундаментът на междинната класа, който подхранва всички останали системи на обществено-политическия живот ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР