Лидерът на партия Атака Волен Сидеров отговори на критиките на

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров отговори на критиките на
Коментари Харесай

Сидеров отговори на критиките на президента

Лидерът на партия Атака Волен Сидеров отговори на рецензиите на президента Румен Радев, които държвният глава насочи към държавното управление.

Това политикът направи от парламентарната естрада.

Думите на президента бяха във връзка резултатите от миналото европредседателство.

Сидеров откри редица несъгласия в изявлението на Радев, за което даде образци.

Според него рецензията, че това държавното управление прави по този начин, че хората са се разколебали от европейската концепция е неточна, тъй като в това време Радев изяснява по какъв начин Европейски Съюз вървял към разпад.

„ Може би този, който е писал текста, е не запомнил какво е писал първоначално. Обясними са тези училищен неточности “, счита Волен Сидеров.

От друга страна рецензията за Дунавската тактика е неоснователна.

„ Не можем по време на председателството да си сложим наши въпроси. Тази рецензия на президента е неточна “, съобщи водачът на Атака.

По думите на Сидеров тактиката на Румен Радев да подлага на критика премиера Бойко Боисов, че слага значими въпроси на дневен ред, е неоснователна.

Той уточни, че президентът би трябвало да се замисли дали не прави тенденциозни нападки.

„ Вместо да получи хвалба от президента и да каже „ отлично, най-сетне значими въпроси са поставяни “, президентът стартира да търси под вола теле “, счита Сидеров, като добави, че това държание не е държавническо на фона на изявленията от Европейски Съюз, че това е едно от най-хубавите ръководи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР