Лидерът на партия Атака призова хората да отидат в църквите

...
Лидерът на партия Атака призова хората да отидат в църквите
Коментари Харесай

Лидерът на партия "Атака" призова хората: Излезте на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски

Лидерът на партия " Атака " прикани хората да отидат в църквите на Великден, с цел да покажат, че Бог е по-велик от заповедите на ген. Мутафчийски.

" Не желая да вляза в храма с маска и да си укривам лицето пред Бога. Трябва да отчетем като позитивен миг, че Църквата и властта се схванаха да не се затварят храмовете, както изиска държавното БНР. Други Православни църкви ни похвалиха, че БПЦ и властта устояха, а при тях храмовете са затворени ", написа Сидеров.

Днес, на Цветница, застанаха едни хора на 2 метра един от различен в храма, в " Александър Невски ". Какво демонстрират? Кое им е по-важно - Мутафчийски или Бог? Народът, вярващите, да реагират и да кажат, че това не е вярно.

Питам ги, когато пристигна Пришествието, тогава те с маски ли ще се явят пред Господа и ще кажат – " Господи, идваме пред теб с маска ". Не целунаха иконата, тъй като можело да се заразят, не взеха Причастие, тъй като един селски тъпанар, зам.-председател на Народно събрание, споделя, че можело да се заразят.

Тези хора да си отговорят дали в действителност са вярващи. Това е провокация и тест за вярата. Да се види до каква степен ще издържи клирът и паството. Как ще се отнесат към тази провокация?

С този вирус имаме преразпределяне на стопанската система. Проверяват дали ще издържи и Църквата - да я принизят, да я намачкат още. Сръбската, Гръцката, Руската не устояха, Българската устоя.

Отварят храма, само че наложително би трябвало да влезете с маска. На Цветница не отидох, тъй като няма по какъв начин да сложа маска пред Бога. Или имаш религия, или слушаш ген. Мутафчийски. Ако имаш религия в Бог, не би трябвало да си слагаш маска пред Неговото лице.

Възкресение Христово е празникът, без който не можем. Ако отречем това и кажем, че не е празник, отхвърляме нашата човешка същина.

Ние сме основани по облик и сходство на Господа. На Възкресение Христово ми се желае народът да излезе и да отпразнува този празник като народ -масово ", написа още водачът на партия " Атака ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР