Лидерът на партия ''Воля'' и зам.-председател на Народното събрание Веселин

...
Лидерът на партия ''Воля'' и зам.-председател на Народното събрание Веселин
Коментари Харесай

Веселин Марешки наследява Слави Трифонов в шоубизнеса?

Лидерът на партия ''Воля'' и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки разгласи в утринния блок на Българска национална телевизия, че обмисля в края на месеца да сътвори лично шоу в часовия пояс от 22:30 до 23:30 ч.

,,Замислям се дали да не направя лично шоу, единствено че още не съм решил по какъв начин да се споделя -''Шоуто на Веско'' или ''Шоуто на Марешки''. Обмислям го за края на месеца и може би ще бъде много по-интересно от това, което е сега и което завършва точно в края на юли (става дума за ''Шоуто на Слави'' - б.р.)'', съобщи Марешки и не изключи някой ден да сътвори и своя телевизия, в случай че успее да откри добър екип.

По политическите тематики водачът на ''Воля'' разяснява намаляването на партийните дотации на 1 лев на глас.

,,На процедура една огромна част от българския народ го изиска този закон, по тази причина се съобразихме с техните желания'', уточни Марешки и добави, че първият въпрос от референдума, касаещ смяна на изборната система, е бил много по-голям от размера на партийната дотация.

,,Всички компании ще дават пари. На процедура това финансиране се осветлява, тъй като и до момента го е имало, само че е ставало в куфарчета, чантички, торбички, пликчета и така нататък Така ще се види и тайният лобизъм, изясни той.

След това Веселин Марешки опроверга информациите, че ще се кандидатира за кмет на София.

,,Разбира се, че няма да се кандидатирам за кмет на София. Това би било доста огромна стъпка надолу за мен. Обявих новината само с иронична цел'', обясни зам.-председателят на Народното събрание и изрече мнението, че Мая Манолова би имала триумф да завоюва локалния избор в столицата, само че единствено в случай че е с Бойко Борисов.

Председателят на ''Воля'' още един път възрази против договорката за закупуването на изтребителите Ф-16.

,,Лекарствата на всички българи могат да станат безвъзмездни с част от парите, които ще бъдат дадени за самолетите. Ако ги купим, най-добре би било да ги замразим в някой хангар и в никакъв случай да не ги използваме'', приключи Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР