Лидерът на парламентарно представена партия привлече вниманието върху себе си

...
Лидерът на парламентарно представена партия привлече вниманието върху себе си
Коментари Харесай

Костадинов: Войната чука на прага ни и само Възраждане може да я спре

Лидерът на парламентарно показана партия притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Най-доброто за България е да има предварителни избори, само че в случай че ГЕРБ създадат държавно управление, ПП-ДБ ще запазят към 40%. Това предвижда пред БНР лидерът на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов.

" Ние не просто ще пробудим България, а ще пробудим европейските страни ", съобщи Костадинов, разяснявайки изборите за европарламент през юни.

" Има неодобрение от страна на американския дипломат и не изключвам да има и предварителни избори. При сегашните договаряния явно нещата ще се извърнат на 180 градуса и в случай че ПП-ДБ ще запазят към 40%. В последващо държавно управление ГЕРБ ще има доста по-голяма тежест ", разяснява партийният водач.

И добави:

" Забравяте, че те ГЕРБ е основана, с цел да ръководи, а не да взе участие в опозиционната битка и като мине време тази партия огладнява. ГЕРБ е основана да ограбва и краде бюджета. ГЕРБ не е партия, ГЕРБ е корпорация - една олигархична престъпна клика, която на процедура е основана да преразпределя публични запаси. Не я интересува дали хората я харесват, тъй като като дойдат избори те си купуват. "

Според Костадинов " те съумяха да отвратят и отхвърлен голяма част от българите от изборната система. ПП-ДБ също купуват гласове ".

" Има нещо, което би могло да наклони везните в друга посока. Истината е, че ПП-ДБ се срутват доста и нямам доверие на изследванията за 19%. Едва ли има естествен да повярва. Това значи, че в случай че ГЕРБ желаят още по-голяма хапка от властта, би трябвало да провокират предварителни избори, ПП-ДБ да паднат и ще им бъдат любовница, която да ги крепи във властта ", разяснява Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " сподели още, че " основателите на българските държавни управления в последните години са американците ".

" Но нас не ни управляват. Ние сме получавали предложения за диалози, само че постоянно сме отказвали влизане в ръководството, тъй като нашите възгледи са разнообразни. Искаме България да е самостоятелна страна и със лична политика ", показа позицията си той.

Костадинов предложи под " евроатлантическо държавно управление " да се схваща " американското ".

" И затова няма по какъв начин да се разберем, ние можем да имаме сътрудници, стига да ни почитат, само че нямаме господари ", безапелационен е той.

" Европа се тресе от обществени митинги тъкмо против политиката на Урсула фон дер Лайен и с нейната Европейска комисия се подстрекава и насърчава войната в Украйна и това може да докара до война сред натовски страни. Войната чука на прага ни и единствената мощ, която може да я спре е " Възраждане " със съдружници като " Алтернатива за Германия " и други ", разяснява Костадинов.

Той е уверен, че " ние сме инфекциозен образец в Европа и Европейски Съюз и се оказва, че една междинна и дребна страна като България може да се трансформира в образец ".

" Няма нищо извънредно и коренно във " Възраждане ", ние приказваме за мир и договаряния и че тази война би трябвало да бъде спряна. А Урсула и Макрон приказват за война, да се разгори този спор. Искате война гласувайте за Урсула, за Кирил Петков, Асен, Василев, Бойко, само че те няма да отидат на фронта, нито техните деца и внуци, ще отидем елементарните хора ", разяснява Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР