Лидерът на паравоенното формирование Вагнер“ Евгений Пригожин твърди, че синът

...
Лидерът на паравоенното формирование Вагнер“ Евгений Пригожин твърди, че синът
Коментари Харесай

Синът на Димитрий Песков воюва с „Вагнер“ в Украйна

Лидерът на паравоенното формирование „ Вагнер “ Евгений Пригожин твърди, че синът на Дмитрий Песков води война паралелно с неговите бойци против Украйна, заяви Би Ти Ви.
Прочетете още
„ Дмитрий Песков, който по едно време имаше репутацията на цялостен либерал, ме помоли да взема сина му с нас. Каза ми „ Вземи го като най-обикновен боец “, разяснява Пригожин в изявление.

В изявлението си той не разкрива името на мъжа, само че съгласно медиите става въпрос за Николай Песков.

Коментар от Дмитрий Песков към момента няма.

Междувременно, украинската войска твърди, че е разкрила телата на стотици починали съветски бойци, които по този начин и не са прибрани от Москва.

За 14-те месеца от началото на войната са открити съвсем 500 тела на руснаци на украинска територия при претърсването на 600 разнообразни местоположения. Това се е случило по време на задачи за търсене на оживели бойци на Киев.

Володимир Лиамзин, боен пълководец от Украйна, изяснява, че задачата за издирването е сложна, защото се работи в минирани територии и покрай фронтовата линия.

„ Украинската войска провежда публично връщане на телата на падналите съветски бойци на Москва “, разяснява още Лиамзин.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР