Лидерът на пак напомни, че ситуацията изглежда като да си

...
Лидерът на пак напомни, че ситуацията изглежда като да си
Коментари Харесай

Корнелия Нинова разкри тайни: Имаше съгласие за председател на НС, но изведнъж то се разпадна

Лидерът на отново подсети, че обстановката наподобява като да си играем с огъня. „ Това, което предлагаме е срам “, обърна се тя към българските жители.

„ Това, което става от през вчерашния ден е най – тежките удар по парламентарната република.

„ И това стартира да наподобява като сюжет. И това е огромният проблем за страната. Ставаме ли съучастници или намираме разсъдък, с цел да кажем, че няма по-висше от Република България? Ние не избираме една персона, а решаваме бъдещето, ще спасим ли хората или ще ги предадем и отиваме на избори “, сподели Нинова.

Тя показа, че има чувство, че сякаш има настройка за избори измежду сътрудниците й и сякаш всеки се пази.

Нинова описа, че доста години се бори, с цел да промени, да излезе от формата на статуквото и показа, че мисли, че това е реализирано.

„ Защо не можем да стигнем до единодушие, тъй като някой може би се пробва да ни пакетира? “, попита соцлидерката.

Тя се обърна към и и им сподели – работихме дружно, доста мъчно беше, би ни мафията.

„ Днес, уважаеми български жители, на Председателски съвет постигнахме нежно единодушие всяка партия да си отдръпна претендентите за ръководител на Народно събрание и да се обединим към кардинално предложение – най – възрастният, който управлява Народно събрание сега – Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко, да оглави Народното събрание, а всяка партия да избере заместител – ръководител и те да бъдат равнопоставени “, изясни Нинова и продължи: „ Ние с Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко имаме всевъзможни борби, какво ли не ме е наричал. Но на последния председателски съвет, преди 15 минути, обаче това нежно единодушие се разпадна “.

„ Затова следователно към този миг не отдръпвам кандидатурата на Кристиян Вигенин. Ако намерим друго решение, добре “, сподели Нинова.

„ Стига сме си играли на кукли. В тази политика като кажеш нещо сутринта, да го потвърдиш следобяд или вечерта - не боли “, съобщи още.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР