Лидерът на отцепниците се закани на бившите си колеги, че

...
Лидерът на отцепниците се закани на бившите си колеги, че
Коментари Харесай

Довчерашните приятели на Радостин Василев от ИТН вече му приличат на терористи

Лидерът на отцепниците се закани на някогашните си сътрудници, че повече няма да приказва с тях
„ Според мен държанието на Има Такъв Народ е на една терористична организация, която седи вътре в Народното събрание и саботира цялата страна “. Това разгласи по Българска национална телевизия издигнатият от Слави Трифонов за министър на младежта и спорта.

„ Срам и срам за хилядите хора, които поддържаха тази концепция. Със сигурност тази партия няма да е част от идващия парламент “, предизвести той.

Той се закани, че повече няма да приказва с депутатите от Има Такъв Народ. Досега те пък се оплакваха, че той непрестанно ги търси и притиска за поддръжка за Политическа партия. Една от тях даже го записа по какъв начин я заплашва, че ще ѝ изпрати хора.

„ Аз съм черноглед във връзка с търсене на поддръжка в „ ИТН ”. Видях ги, когато гласоподаваха през вчерашния ден. Явно са хора, които избират волята на един водач и двамата му чиновници пред бъдещето на България “, неудовлетворен е Радостин Василев.

Василев сподели още, че е подготвен да се подложи обществено на детектор на лъжата, с цел да опровергае думите, че е напуснал „ ИТН “ поради обещана полза, само че държи първо Тошко Йорданов да се подложи на полиграф и да отговори на няколко въпроса свързани с корупция.

„ Нито ми е обещаван пост, нито ми е предлаган, нито съм приемал “, твърди той, макар че очевидци описват по какъв начин когато е посрещнал в дома си премиера Кирил Петков му е обещавано, че ще му дадат вътрешното министерство, когато трансферират Бойко Рашков в КПКОНПИ.

„ Още повече, че вие виждате сега опорката за купени депутати, за борси падна, тъй като никой няма да търси поддръжка от шестима, в случай че не си е обезпечил цяла нужна численост. Всички до един сме подготвени на такова деяние, само че чакаме господин Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция, той да отговори на тях, и ще минем всички на полиграф дружно обществено по малкия екран “, даде обещание още зрелища спортният министър в оставка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР