Лидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, написа остър пост,

...
Лидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев, написа остър пост,
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ: Плащаме, че не свалихме от власт този страхливец с десетки човешки животи на ден и хиляди заразени

Лидерът на организацията БОЕЦ - Георги Георгиев , написа изострен пост, в който се самокритикува, че до момента министър председателят Борисов не е бил бутнат от власт. Ето какво счита по въпроса един от водачите на уличните безредици против властта и основния прокурор Иван Гешев:

Спомних си един остарял филм, хорър комедия. Възрастен немски граф и прислужникът му обикалят из подземията на замъка и стигат до една врата зад коятъо се чуват ужасни звуци. Слугата със свещ в ръка се обръща към рубрика " Господарю, тук е рисково, минете пръв! "

Точно на този прислужник ми замязя Борисов. Скрит, като плъх в дупката си приканва всички да излязат на първа линия в борбата против вируса. Самият той половин година трепереше и единствената му мисъл бе да резервира прогнилата си власт. Половин година, в която ревеше по какъв начин едни гадове желаят да му вземат властта. Половин година разпределяне на милиони през прозореца на джипката. Половин година изгубено време. Сега не слушам Буда да се хвали по какъв начин Меркел, или Макрон му завиждат за ограниченията. Сега плащаме за това, че не свалихме от власт този страхливец с десетки човешки животи дневно и хиляди инфектирани. Да удавиш цялата страна в мрака на болестта, с цел да запазиш властта си не е избавление, а геноцид.
Борисов би трябвало да бъде свален от власт и да заплаща дружно с Гешев, Пеевски и бандата им за всички осъществени закононарушения. БОЕЦ водим тази борба.
Продължаваме.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР