Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в РС Македония Христиан Мицкоски определи

...
Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в РС Македония Христиан Мицкоски определи
Коментари Харесай

Огън от Скопие по Кирил Петков: Живковист без кураж! Кариерата за него е по-важна от европейските ценности

Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ в районен съд Македония Христиан Мицкоски дефинира българския министър председател Кирил Петков като политик, на който му липсва кураж.

" Ако проучваме последното изявление на Петков пред " Политико " стигаме до заключението, че става въпрос за политик, който не е смел. Защо споделям това? Защото, в случай че за него политическата кариера е по-важна от добросъседските връзки с нас..., това не е честно и е лицемерно. Мога да кажа, че става въпрос за човек, който не е смел. Човек за който кариерата е по-важна от европейските полезности и за мен това нещо е разочароващо ", сподели Мицкоски пред държавното радио в Скопие.

Според него РСМ " доста от дълго време е трябвало да стартира договаряния за участие с Европейски Съюз, тъй като народът заслужавал това нещо ".

Кирил Петков, който ни бе представян от страна на нашите политици - президентът Стево Пендаровски, Зоран Заев и останалите като като човек от Харвард, като демократичен политик с по-либерални позиции във връзка с Македония виждаме, че неговите позиции освен, че са консервативни, само че те са и регресивни. Той удостоверява известната живковистка идея, която отхвърля македонската нация, македонския език и даже в избрана степен македонската страна ", сподели още Мицкоски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР