Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков сподели първите си думи пред

...
Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков сподели първите си думи пред
Коментари Харесай

Александър Везенков пред Sportal.bg: На полувремето си казахме, че трябва да играем за нашите фенове

Лидерът на Олимпиакос Александър Везенков показа първите си думи пред камерата на Sportal.bg след триумфа над Монако със 76:62 на полуфиналите на Евролигата. Българският национал поведе тима си към финала със своите индикатори от 19 точки, 6 битки и 3 асистенции против монегаските, като бе в основата на фантастичния поврат в третата четвърт, извоювана от “червено-белите ” със 27:2.
 Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам! Рецитал на Везенков обезпечи първи край за Олимпиакос в Евролигата от шест години насам!
“Искам да кажа, че сме доста радостни, тъй като през първото полувреме играхме доста едва - изпуснахме под коша, изпуснахме фалове. Не играхме отбрана също по този начин, само че по-късно се събудихме и дадохме 100% от себе си, с цел да се класираме за финала. Концентрацията ни беше доста значима в този миг, тъй като да изпуснеш под коша пет пъти самичък - това е повече до централизация. Казахме си, чене сме пристигнали тук да играем този баскетбол, че сме пристигнали да играем за нашите почитатели.

През второто полувреме изиграхме най-хубавата си отбрана и по тази причина се класирахме за финала. Подкрепата е невероятна, само че предходната година в Белград бяха 10 хиляди индивида. В Гърция сега е доста тежко, тъй като има избори. Олимпиакос играе, а Каунас е една дестинация, до която се стига мъчно. Много им благодарим за поддръжката. Не предпочитам противник, тъй като и двата тима са доста мощни - който е по-добър през днешния ден, ще го чакаме ”, съобщи Везенков.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР