Лидерът на общинската организация на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков

...
Лидерът на общинската организация на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков
Коментари Харесай

Полицията арестува лидер на ГЕРБ в Бургас

Лидерът на общинската организация на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков е арестуван. Той е бил народен представител от ГЕРБ в 41-то и 42-то Народно заседание, както и член на комисиите по външна политика, по превоз, осведомителни технологии и известия. В момента Вълков е в оставка, защото на заседание на партията в понеделник е отказал да бъде номиниран за поста и си е направил самоотвод, тъй като бил изтощен.
Задържането е станало на входа на кв. Сарафово във фирмен автомобил, каран от различен. Колата е била подробно претърсена. Очевидци, представени от бургаския уебсайт " Флагман ", описват, че тя е била безусловно изтърбушена от специалисти, които са взели проби даже от аварийна гума. Явно са търсени проследяващи устройства, които са били инсталирани в купето. Полицаи от бранш " Криминална полиция " в ОДМВР в Бургас са блокирали и триетажната къща на родителите на Вълков.
Според източници на " 24 часа " Вълков е арестуван поради престъпно закононарушение, обвързвано с палеж на колата на мъж, който имал връзки с приятелката на някогашния народен представител.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР