Лидерът на новата партия Спаси София“, Борис Бонев, допусна гаф

...
Лидерът на новата партия Спаси София“, Борис Бонев, допусна гаф
Коментари Харесай

Лидер на партия поднесе извинения към феновете на ЦСКА

Лидерът на новата партия „ Спаси София “, Борис Бонев, позволи гаф и бързо сервира извинения за неточността. Политикът не е бил осведомен с плана за реорганизация на стадион „ Българска войска “ и от профила на партията излезе следния коментар:

„ Паркингът пред „ Българска войска “ би трябвало да се отстрани. Ако тимът, който употребява стадиона има предпочитание да организира срещите си в парк, би трябвало да му стане ясно, че „ паркинг по време на мачове “ е неприемлив. Ако тимът не желае да се откаже от опцията да дава на феновете си паркинг, решението е единствено едно – да реалокира мачовете си другаде “.

 Снимка: Официален уебсайт на ЦСКА

Последва вълна от „ национална обич “ по адрес на Бонев, който след несъстоятелносто си изявление небрежно се поправи

„ Този коментар беше редактиран и беше поднесено опрощение. Нямам нищо срещу стадиона на ЦСКА. Нямам срещу и нов стадион, стига да не излиза от сегашните размери на чашката, без нови паркинги в Борисовата градина и без кръстовища на няколко равнища на квартални улици “, призна Бонев.

Както е известно, управлението на „ алените “ освен няма да лишава от паркинга, само че ще върне и 20 декара земя на Борисовата градина. Клубът ще налива свои средства в плана без да желае пари от страната, която даде над 60 милиона лв. за стадионите в Пловдив и Разград.

 Снимка: Официален уебсайт на ЦСКА
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР